Research assistant / dierverzorger

Heb jij de studie (proef)dierverzorger, paraveterinair of veehouderij succesvol afgerond en lijkt je het leuk om met kippen en kuikens te werken?
Dan nodigen we je uit om te solliciteren.

Functiebeschrijving.
Als proefdierverzorger ben je nauw betrokken bij de praktische organisatie en uitvoering van onderzoek en onderwijs. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse huisvesting en verzorging van pluimvee. Samen met twee ander proefdierverzorgers zal je de weekenddiensten om beurten vervullen. Je directe collega’s zijn de andere dierverzorgers, de proefleiders, analisten en stagiairs van het GvP en PRIC.

Functie-eisen.
Voor deze functie is minimaal een afgeronde mbo niveau 3 opleiding dierverzorging, paraveterinair of veehouderij vereist. • Je hebt aantoonbare ervaring met óf interesse in pluimvee en dierenwelzijn staat bij jou hoog in het vaandel; • Het is belangrijk om nauwkeurig te kunnen werken en integer met vertrouwelijke informatie om te kunnen gaan. • Je werkt secuur, je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je kunt zowel goed in een team als zelfstandig functioneren; • Daarnaast kun je in het Nederlands goed communiceren in woord en geschrift; en bezit je basiskennis van de Engelse taal. • Je hebt een flexibele werkhouding en je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken. • Je participeert in de weekenddiensten.

Arbeidsvoorwaarden.
Wij bieden een baan in een jong team in een gloednieuwe proefdierfaciliteit met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en met een tijdelijk dienstverband van 0,75 FTE voor de periode van één jaar. Wij streven er naar om de positie uit te laten groeien naar een fulltime dienstverband met vaste aanstelling. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO voor de productiegerichte dierhouderij, zoals minimaal 25 verlofdagen per jaar bij een volledige aanstelling van 38 uur. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met tel. 06 5050 8575.

Interesse?
Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Reny Boxem via telefoon 06-30108042.
Je sollicitatie kun je tot en met 31 juli 2020 mailen naar: .