Research assistant / (proef)dierverzorger

Heb jij de studie (proef)dierverzorging, paraveterinair of veehouderij succesvol afgerond en lijkt je het leuk om met kippen en kuikens te werken?
We zijn een groeiend bedrijf, daarom nodigen we je graag uit om een open sollicitatie te sturen.

Functiebeschrijving.
Als proefdierverzorger ben je nauw betrokken bij de praktische organisatie en uitvoering van onderzoek en onderwijs. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse huisvesting en verzorging van pluimvee. Samen met een aantal collega’s zal je de weekenddiensten om beurten vervullen. Je directe collega’s zijn de andere dierverzorgers, de proefleiders, analisten en stagiairs van het GvP en PRIC.

Functie-eisen.
Voor deze functie is minimaal een afgeronde mbo niveau 3 opleiding dierverzorging, paraveterinair of veehouderij vereist.
• Je hebt aantoonbare ervaring met óf interesse in pluimvee en dierenwelzijn staat bij jou hoog in het vaandel;
• Het is belangrijk om nauwkeurig te kunnen werken en integer met vertrouwelijke informatie om te kunnen gaan.
• Je werkt secuur, je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je kunt zowel goed in een team als zelfstandig functioneren;
• Daarnaast kun je in het Nederlands goed communiceren in woord en geschrift; en bezit je basiskennis van de Engelse taal.
• Je hebt een flexibele werkhouding en je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken.
• Je doet gemiddeld één maal per drie weken een weekenddienst, die hooguit een halve dag duurt.

Arbeidsvoorwaarden.
Wij bieden een baan in een jong team in een gloednieuwe proefdierfaciliteit met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en met een tijdelijk dienstverband van 0,75 tot 1,0 FTE voor de periode van één jaar. Wij streven er naar om de positie uit te laten groeien naar een fulltime dienstverband met vaste aanstelling. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO voor de productiegerichte dierhouderij, zoals minimaal 25 verlofdagen per jaar bij een volledige aanstelling van 38 uur.

Interesse?
Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Reny Boxem via telefoon 06-30108042 of met Gerwin Bouwhuis via telefoon 06-50508575.
Je sollicitatie kun je tot en met 30 juni 2021 mailen naar: .